Konu Bilgileri | |||
Konu Başlığı | Konuyu Başlatan Kişi | Konuya Atılan Cevap Sayısı | Konuyu Görüntüleyen Sayısı |
unutulmayanlara | su_misali | 0 | 151 |
|
unutulmayanlara
|
|
09-24-2009, 07:50 AM
|
|||
|
|||
|
unutulmayanlara
Beni derde koyup kaçtın
Gözün aydın sevin gayrı Yüreğime yara açtın Gözün aydın sevin gayrı... Bir zamanlar benim oldun ÖMÜR FİDANIMI YOLDUN Yeni bir sevgili buldun Gözün aydın sevin gayrı... Verdiğin sözleri nettin Beni yakıp yıkıp gittin Harabeydim viran ettin Gözün aydın sevin gayrı... x x x x x x x x x ...uNuTuLmAyaNLaRa... Aşk bir Pırıltıdır |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
![]() Anahtar Kelimeler |
Anahtar Kelimeler:- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Konu Ismi: unutulmayanlara- Yazar: su_misali unutulmayanlara Full Indir unutulmayanlara Full Dinle unutulmayanlara Full Izle unutulmayanlara Download unutulmayanlara Yükle unutulmayanlara Free Download unutulmayanlara ne demek unutulmayanlara nasil oluyorunutulmayanlara ücretsiz indirunutulmayanlara fragmani unutulmayanlara Film unutulmayanlara Müzikunutulmayanlara mp3 unutulmayanlara Videolari unutulmayanlara Resimleri unutulmayanlara Dizileriunutulmayanlara Sorun unutulmayanlara hatasi unutulmayanlara Cözüm nedir unutulmayanlara ne demekunutulmayanlara nasil unutulmayanlara Programm unutulmayanlara Kurulum unutulmayanlara Yardim |
| Mesaj Secenekleri | Onceki - Sonraki Konu | Ara / Bul | Yer İmleri |
Önceki Konu Sonraki Konu |
![]() | ||
![]() |
Forum Bilgileri | ![]() |
![]() |
|
Powered by 2002-2009 MyBB Group. All rights reserved. MyBB Türkçe Paket myBBDestek. Oyunboard ' a Özel Bir StiL,Design by: Bilgili229, Web sitemizin bütün sayfaları en iyi İE 6+'da ve 1024*768 çözünürlükte, en hızlıFirefox 2.0+'da görüntülenir. Başka web sayfalarında içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz varsa bize ulaşmak için buraya tıklayınız. | |||||
![]() |
![]() |

![[-] [-]](images/darkbil/collapse.gif)
Anahtar Kelimeler:
unutulmayanlara- Yazar:
su_misali