Konu Bilgileri | |||
Konu Başlığı | Konuyu Başlatan Kişi | Konuya Atılan Cevap Sayısı | Konuyu Görüntüleyen Sayısı |
YazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor | Rokas | 1 | 971 |
|
YazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor
|
|
11-29-2009, 03:53 AM
|
|||
|
|||
|
Aslında işin aslı şöyle treteo bey... [color=#1E90FF][/color]
eSRa'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı eSRa bir gün benim acizane msn mi ekliyor YazaLemi Diyor Bana YazaLemide o dakika ruhumun başkenti başımın tacı ruhumun ilacı oluyor Delikanlıya yakışmaz msn de en ufak bir edepsizlik etmiyorum Yanlız gittiği serverı mıh gibi aklıma çakıyorum Oğlum diyorum bizim msn ye ilk bu msn de cam açıcaksın Sorup soruşturup bulup buluşturup En nihayetinde görüntülü konuşma gönderiyorum Ama gel gelelim kızın üvey abisi Msn mi donduruyor 2. kez istetiyorum Bu kez üvey abi bizde geyikçi üyeye kız yok diyor Anam senide yorduk ama hadi son bi kez daha iste Msn anamın yüzüne bir kez daha kapanıyor Oğlum bu kızın Msn sini patlat diyor YazaLeminin yardım meleği DeLi' ye bir mektup sıkıştırıp eSRa'ya gönderiyorum Kaçarmısın benimle diyorum kaçarım diyor Mübarek cuma gecesine anlaşıyoruz Hani yanlız gitmeyim bizim kral123'üde de çağırayım diyorum Baba dan kalma Laptopunu almış kral123 bu ne diyorum Ne olur ne olmaz senin pc çökerse kullanırız sen sür diyor sürüyorum Açıl ey YazaLemi geliyorum YazaLemi Yanıyor AyLn beni arıyor YazaLemi Yanıyor herkes benden biliyor eSRa diyorum ne oluyor Ne olur demeye kalmadan AyLn kapıyı çalıyor AyLn içeri giriyor AyLn hanım diyorum Kız reşit kendi isteğiyle geldi AyLn hanım tamam diyor Kıza bişey dediğim yok da YazaLemini niye yakıyosun be evladım eSRA bu ne diyor diyorum eSRa hiç bişey demiyor Meğer bizim eSRa kaçarken msn yi açık unutmuş Sonra msn den düşmüş sonra adsl kopmuş Isınan modem tutuşmus sonra YazaLemi tutuşmuş Nihayetinde attılar beni Ban haneye Tez vakit sonra mahkeme günü geldi treteo eSRa ya sordu Kızım seni bu deli mi kaçırdı Evet treteo Bey YazaLemini bu manyak mı yaktı Eee evet treteo Bey NE eveti eSRa Nİkah kıymıyoruz eSRa 7 yıllık ban geçer geçmesinede Yalandan 7 yıl 77 yıl gibi gelir rütbesi root olan admine Birkaç güne kalmadı koptu pc min internet bağlantısı... Dedim kendi kendime ben bu banı kırarım Gider bu kez Birkaç güne kalmadı koptu pc min internet bağlantısı... Dedim kendi kendime ben bu banı kırarım Gider bu kez YazaLemini harbiden yakarım Şimdi merak ediyosunuz dimi yaptım mı yapmadım mı diye Evet yaptım Üvey abisinin forumuna pink atıp hack ledim Sonra YazaLemi ana yönetim binasına benzin döküp yaktım... ![]() ![]() ![]() 10-10-2010
|
|||
|
12-05-2009, 05:03 AM
|
|||
|
|||
|
RE: YazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor
Sen Mum Bile Yakamazsın Len Nereyi Yakıyorsun
|
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
![]() Anahtar Kelimeler |
Anahtar Kelimeler:- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Konu Ismi: YazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor- Yazar: Rokas YazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor Full Indir YazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor Full Dinle YazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor Full Izle YazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor Download YazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor Yükle YazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor Free Download YazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor ne demek YazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor nasil oluyorYazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor ücretsiz indirYazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor fragmani YazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor Film YazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor MüzikYazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor mp3 YazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor Videolari YazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor Resimleri YazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor DizileriYazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor Sorun YazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor hatasi YazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor Cözüm nedir YazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor ne demekYazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor nasil YazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor Programm YazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor Kurulum YazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor Yardim |
| Mesaj Secenekleri | Onceki - Sonraki Konu | Ara / Bul | Yer İmleri |
Önceki Konu Sonraki Konu |
![]() | ||
![]() |
Forum Bilgileri | ![]() |
![]() |
|
Powered by 2002-2009 MyBB Group. All rights reserved. MyBB Türkçe Paket myBBDestek. Oyunboard ' a Özel Bir StiL,Design by: Bilgili229, Web sitemizin bütün sayfaları en iyi İE 6+'da ve 1024*768 çözünürlükte, en hızlıFirefox 2.0+'da görüntülenir. Başka web sayfalarında içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz varsa bize ulaşmak için buraya tıklayınız. | |||||
![]() |
![]() |

![[-] [-]](images/darkbil/collapse.gif)
Anahtar Kelimeler:
YazaLemi Yanıyor AyLn beni Arıyor- Yazar:
Rokas