Konu Bilgileri | |||
Konu Başlığı | Konuyu Başlatan Kişi | Konuya Atılan Cevap Sayısı | Konuyu Görüntüleyen Sayısı |
AnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin | |SoN_HoLiqaN| | 0 | 230 |
|
AnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin
|
|
12-26-2009, 04:52 PM
|
|||
|
|||
|
Ardıma Bakmadım , Ağladı Gözlerin
Sus yeter Artık Yaraladı Sözlerin Güneşin Battı Heryer Karanlık İfadesi yok Bana masum Yüzlerin Duygu Sözlerini Bana Sarf Etme Her Sevenede "ÇEK" diye Zannetme Aşkın Anlamını Bana Öğretme Ruhumu Sevemeyenede Sevk Etme Durma Sende Hadi BiLeğini Kesss Al Bi Nefes Vede Aşk Bir Hevess Sana Bendeki Ses Yüreğimde Kafes Var Seni Ateşin Kalbimi Yakamazyaa Bedeni DeğiL bana Ruhunu Arzet Seni Sevmiyorum"MUŞ" gibi Farz Et Nefesini Kendi İçinde Sen hisset Bu Gecede Ruhuma DoLandı Kasvet Yorgunum Bitsin Artık Bu Çile Serseri Gibi Sokaklarda Kaldım Kalbin Dili Olsada Getirse DiLe Boş RüyaLara Hayallere Daldım Küçük Umutlarımı Ben Kaybettim Aşk Ve de Kaderime Hep Küfrettim. Gözlerine Bakıpta Kaybolan Ben Seni Karşıma Çıkaranada Şükrettim Aşk Kötü Bişeyde DeğiL Aslında Sevgide , Kalpte GeLişir ZamanLa. Uzakta Durma Sen hep oL yanımda Son SözLerimde Aşkımı Anla NAKARAT Sevgilim Acısını Bilemezsin Göremezsin Kendini Bende Sevgilim Senin Adın Yazıyor Ölürken Bile Bu kefende... Geçmişe Sil Baştan Bi başLık Atalım Her Ne kadar Desekte Bu yalan Akıp Uçup Gider Su Değilki Zaman Geri Gelemez ve de Bunu BilmeLisin. İçim İçime Sığmaz Oldu O günden Bugüne Çok üzgünüm Artık yoksun SensizLik Vede başbaşa kaLışıma Engel Olamadım Kanımın Akışına İlk Ve Sondun Aşka Bidaha kanmam Yanmam Artık Konuşur TecrübeLer Sevebilirmiyim Dedim ama Sanmam Sensiz Tek başıma Geçer GünLer Gidişin Ölümüm Olamaz Anca Dersin Beni başka SevenLer İçin Yaşarım SenLe var ken Alamadım İçime Bi Nefes Hevesti Bizdeki Madem Unutalım Sevgi , Saygı , Terbiye Arama Eyleme Küçükken Öğrendim İki kafiye GünLer , GünLer Hep aynı Senaryo Durma Kalk Devam Oda bir Fiyaskoooooo Tıpatıp Gördüğüm Rüyalar Aynı Kan Ter İçinde Kalktım Hep Sabaha Ellerimi Açıp Tanrıya Bir Dua Tanımadım Onu ve de Unutayım Adını Kalbin Yol Gibi Giren Çıkan Bir Onlardan Biriyim Farkım SEVMEK Aç gözlü değildim Onada Şükret Seni Sevdiğim İçinde Beni AFFET. NAKARAT Sevgilim Acısını Bilemezsin Göremezsin Kendini Bende Sevgilim Senin Adın Yazıyor Ölürken Bile Bu kefende... Hakkımda ßiLqin yOqsa FikrinDé oLmasın.
|
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
![]() Anahtar Kelimeler |
Anahtar Kelimeler:- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Konu Ismi: AnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin- Yazar: |SoN_HoLiqaN| AnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin Full Indir AnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin Full Dinle AnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin Full Izle AnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin Download AnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin Yükle AnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin Free Download AnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin ne demek AnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin nasil oluyorAnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin ücretsiz indirAnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin fragmani AnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin Film AnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin MüzikAnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin mp3 AnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin Videolari AnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin Resimleri AnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin DizileriAnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin Sorun AnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin hatasi AnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin Cözüm nedir AnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin ne demekAnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin nasil AnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin Programm AnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin Kurulum AnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin Yardim |
| Mesaj Secenekleri | Onceki - Sonraki Konu | Ara / Bul | Yer İmleri |
Önceki Konu Sonraki Konu |
![]() | ||
![]() |
Forum Bilgileri | ![]() |
![]() |
|
Powered by 2002-2009 MyBB Group. All rights reserved. MyBB Türkçe Paket myBBDestek. Oyunboard ' a Özel Bir StiL,Design by: Bilgili229, Web sitemizin bütün sayfaları en iyi İE 6+'da ve 1024*768 çözünürlükte, en hızlıFirefox 2.0+'da görüntülenir. Başka web sayfalarında içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz varsa bize ulaşmak için buraya tıklayınız. | |||||
![]() |
![]() |

![[-] [-]](images/darkbil/collapse.gif)
Anahtar Kelimeler:
AnÇee & B.3.R.K - Bilemezsin- Yazar:
|SoN_HoLiqaN|